Buenos Aires Ciudad En todo estás vos

Oblíbená pozemní kasina v České republice: Ondřej Lón hodnocení pro portál SvetovaKasinaOnline





Střední Evropa se vyznačuje nejen krásnou krajinou, ale také velkým množstvím různých heren v České republice. Ondřej Lón v rozhovoru vyprávěl o zajímavých tuzemských  českých kasinech,která stojí za návštěvu nejen pro skutečné hráče, ale i pro turisty. Herní domy nejsou jen ruleta, hrací automaty a spousta alkoholu, jak si mnozí lidé myslí. Každý klub má svůj vlastní příběh, který změnil osud lidí různými způsoby.

Regulace hazardních her v České republice

Od roku 2016 je v České republice přijat zákon č. 186, který převzal postupnou regulaci celého hazardního byznysu až do roku 2020. Do této doby měla být spuštěna monitorovací základna a systém regulace a vydávání licencí k hazardním hrám. Od roku 2021 začalo Ministerstvo financí řídit hazardní průmysl a zveřejňovat na svém internetovém zdroji požadavky na získání licence od místního regulátora. zveřejňuje černé listiny zakázaných online kasin v České  republice.

Podle zveřejněných statistik je zdaněno asi 40 % kasin s hazardními hrami v České republice, což několikrát zvyšuje státní pokladnu. Ministerstvo financí plánuje do konce roku 2023 pokrýt zhruba 80 % podnikání a zakázat realizaci aktivit na licencovaných místech.

Oblíbená pozemní kasina v České republice

Ondřej Lón se v rozhovoru pro www.svetovakasinaonline.cz podělil o výběr zajímavých pražských kasin, jejichž služby a bezpečnost je velmi obtížné vykopat.

Atrium Hilton

Území kasina je prezentováno v osmipatrové budově. Atrium Gambling Club překvapí hráče a turisty nejen svou velikostí, ale i širokou nabídkou her. Instituce je od roku 1991 známá jako oblíbený hotel s největším herným místem v Praze. Mezi oblíbenou zábavou se hráčům nabízí několik typů  pokeru,americká ruleta a dokonce i blackjack.

Bankovní kasino

Banco je ideálním místem pro turisty k návštěvě, protože na území instituce není žádný dress code. Můžete hazardovat bez drahého obleku v obyčejných šortkách a tričku. Zaměstnanci klubu mluví ve volné formě v angličtině, takže se můžete vždy poradit o herních okamžicích a naučit se pravidla hry. Pro všechny hosty jsou k dispozici nápoje zdarma.

Králův

Instituce pro hráče, kteří nemají rádi extra vzhled. Klub je známý svými pokerovými aktivitami Eureka Poker Tour, King's Series a dalšími turnajovými hrami.

Ondřej Lón doporučuje navštívit tato zařízení jako příklad nejlepších pozemních kasin,nevylučuje velké množství online značek, které nabízejí dobré herní podmínky.

14ade0e9a932b36f3ddbe58fcef353d6